Ne vásároljon online anélkül, hogy ezt először el ne olvasná
2022. február 01. írta: Tumblr Miki

Ne vásároljon online anélkül, hogy ezt először el ne olvasná

Ne vásároljon online anélkül, hogy ezt először el ne olvasná

A pénzmegtakarítás sokkal könnyebbé vált! Mindössze annyit kell tennie, hogy elolvassa ezt a cikket, és használja fel a tanultakat. Bármit is szeretne vásárolni az interneten, az olcsóbb lesz az elolvasott tippeknek köszönhetően. Mire vár? Kezdje el olvasni lent!

Soha ne próbáljon közvetlenül olyan linkről vásárolni, amelyet valaki e-mailben küldött Önnek, kivéve, ha az egy széles körben ismert és elismert webhely, például az Amazon.com. Túl sok fogyasztót csalnak meg a megkérdőjelezhető e-mailekben található hiperhivatkozások révén. Keresse fel a levélben említett webhely URL-jét, ahelyett, hogy magára a linkre kattintana.

Online vásárláskor válassza ki a legjobb szállítási szabályzatot. Sokszor a cégek gyorsított szállítást kínálnak. Sokszor azonban a termék egy nappal korábban történő beszerzése akár a normál szállítási ár kétszeresébe is kerülhet. Ezért, ha a normál szállítással várhatja a termék megérkezését a gyorsított szállítás helyett, válassza a normál szállítást, hogy pénzt takarítson meg.

Legyen tisztában a mobileszközével történő online vásárlás veszélyeivel. Bár számos okból kényelmes, személyes adatait fokozottan veszélyezteti a lehallgatás. A nyilvános wi-fi és a rövidített URL-ek sokkal könnyebben megközelíthetők, mint a hagyományos otthoni számítástechnikával, ezért mentse el a vásárlási javítást a legbiztonságosabb körülmények érdekében.

Iratkozzon fel kedvenc online áruházai hírlevelére. Sokszor az online áruházak napi, heti vagy havi hírleveleket küldenek ki különleges akciókkal, kedvezményekkel és akciókkal. Ha szeretne pénzt megtakarítani, nagyszerű ajánlatokat szerezhet azokra a termékekre, amelyeket egyébként is szeretne vásárolni.

Sok érdekes ajánlatot találhat a Black Friday környékén. Egyes online áruházak valójában a hét minden napján kínálnak ajánlatokat a Black Friday után. Ha drága terméket, például új laptopot kell vásárolnia, várjon Black Friday-ig, hogy kedvezményes áron megkaphassa a szükséges terméket.

Soha ne vásároljon online, miközben nyilvános wifi-hez csatlakozik. Várjon, amíg biztonságos internetkapcsolatot létesít a kívánt termékek megvásárlásához. Fizetési információihoz harmadik fél hozzáférhet, ha nyilvános hálózathoz csatlakozva vásárol egy terméket.

Sok cég kínál promóciós kódokat, amelyek ingyenes kiszállítást vagy bizonyos százalékos kedvezményt biztosítanak a végösszegből, de előfordulhat, hogy némi keresést kell végeznie, hogy megtalálja ezeket a kódokat! Keressen rá a cég nevére és a „promóciós kódra”, hogy megtudja, mit talál – egyetlen kattintással néhány dollárt megtakaríthat!

Ha egy megállapodás túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az. Ne feledje, hogy bárki indíthat online áruházat, és nem minden üzlet jó hírű. Kutasson többet a különböző üzletekben, mielőtt eldönti, hol szeretné megvásárolni a termékeket. Ne válasszon nagyon kedvező árú terméket, ha azt rossz hírű üzlet árulja.

Ha sokat vásárol online, jó ötlet lenne letölteni egy adathalászat elleni eszköztárat a számítógépére. Ez segít kiszűrni minden olyan webhelyet, amely átverési szándékkal kérhet információt Öntől. Ezt a szoftvert az egész interneten ingyenesen megtalálhatja.

Ha követett egy linket egy online áruház által küldött e-mailben, figyeljen az URL-re. Egyes csalók hamis e-maileket küldenek, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint egy népszerű e-mail-áruház, kivéve, hogy az URL kissé eltér. Győződjön meg arról, hogy hivatalos címről kapott e-mailt, és ellenőrizze a követett link URL-jét.

Most, hogy időt szánt ennek a cikknek a elolvasására, Ön az online vásárlás guruja. Ön tudja, amit a szakértők tudnak, és ezzel pénzt takaríthat meg. Az élelmiszerektől a mosogatóig mindent olyan áron vásárolhat meg, amely lenyűgözi barátait, ezért kezdjen el vásárolni még ma!

trapézlemez,kerites elem,posca filc,uniball toll,uni toll ,posca marker

1. trapézlemez

2. kerites elem

3. posca filc

4. uniball toll

5. uni toll 

6. posca marker

trapézlemez,kerites elem,posca filc,uniball toll,uni toll,posca marker

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr7617042670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása