Élvezi az online vásárlást? Ha igen, olvassa el ezt
2021. december 09. írta: Tumblr Miki

Élvezi az online vásárlást? Ha igen, olvassa el ezt

Élvezi az online vásárlást? Ha igen, olvassa el ezt

Néha időt kell szánni a kutatásra, mielőtt a lehető legjobb munkát végezné. Ha készen áll arra, hogy pénzt takarítson meg az interneten, a kutatás a cikk elolvasásával kezdődik. Az a csodálatos információ, amelyet társai itt gyűjtöttek össze, valóban felbecsülhetetlen értékűek, ezért olvasson tovább.

Vásárlás előtt olvassa el az új online kiskereskedő szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. Ezek elmagyarázzák Önnek, mit csinál a webhely az Ön adataival. Ha vannak olyan feltételek, amelyekkel nem elégedett, ne vásároljon semmit a kereskedővel való kapcsolatfelvétel nélkül. Ha nem tetszenek az irányelveik, ne üzleteljen velük.

Miután megtalálta a kívánt elemeket, ellenőrizze, hogy vannak-e felajánlott kuponok. Számos webhely kínál kuponokat. Ezek a kuponok bizonyos százalékos engedményt, bizonyos dollárösszegű kedvezményt vagy ingyenes szállítást biztosíthatnak. Sokszor több kupont kínálnak fel. Ha ez a helyzet, válassza azt, amelyik a legtöbb pénzt takarítja meg.

Mielőtt új online kereskedőtől vásárolna, kutasson utána. Tekintse meg más ügyfelek online véleményét, hogy megtudja, hogyan kezeli az olyan tételeket, mint például az ügyfélszolgálat, a szállítás és a vásárlás általános élménye. Azt is ellenőrizheti a BBB-nél, hogy van-e vitája, és hogy a vitákat szakszerűen megoldották-e. Próbálja felvenni a kapcsolatot a céggel e-mailben és telefonszámon keresztül, ha azt közzéteszik, hogy kérdéseket tegyen fel a vállalkozásával kapcsolatban, mielőtt bármit vásárolna.

Legyen tisztában a mobileszközével történő online vásárlás veszélyeivel. Bár számos okból kényelmes, személyes adatait fokozottan veszélyezteti a lehallgatás. A nyilvános wi-fi és a rövidített URL-ek sokkal könnyebben elérhetők, mint a hagyományos otthoni számítástechnikával, ezért mentse el a vásárlási listát a legbiztonságosabb körülmények érdekében.

Saját biztonsága érdekében használjon hitelkártyát az online vásárlás során. A szövetségi kormány törvényeket fogadott el a fogyasztók csalás esetén történő védelmére. A fogyasztót terhelő összeg mindössze 50,00 USD, szemben a betéti kártyákkal, ahol a teljes egyenleget az internetes hackerek felvehetik.

Ha olyan terméket szeretne vásárolni, amelyet esetleg vissza szeretne küldeni, vásároljon olyan üzletben, amely ingyenes visszaküldést vagy cserét kínál. Sok online áruház szeretné az Ön vállalkozását, ezért olyan dolgokat kínálnak, mint az ingyenes visszaküldés vagy csere. Ez a lehetőség nagyszerű, ha nem biztos abban, hogy egy tétel megfelel-e az Ön igényeinek.

Próbáljon csak olyan cégeknél vásárolni az interneten, amelyeket már ismer. Valószínűleg egy boltnak, ahová rendszeresen jár, biztonságos webhelye van. De ha olyan webhelyre látogat, amelyről semmit sem tud, akkor személyes adatait, például hitelkártyaadatait kockáztatja.

Védje számítógépét. Ha online vásárol, különösen olyan webhelyen, amelyet nem ismer, ellenőrizze, hogy számítógépe naprakész vírusvédelemmel rendelkezik. Ez elengedhetetlen annak elkerülése érdekében, hogy számítógépét rosszindulatú webhelyek fertőzzék meg. Számos ingyenes lehetőség található a legtöbb keresőben.

Soha ne utaljon pénzt online vásárlásra. Ez egy olyan fizetési mód, amelyet gyakran használnak azok, akik ki akarják csalni a pénzét. A hitelkártya használata jobb, mivel vitát kezdeményezhet, ha a tételt soha nem kapja meg. A pénz bekötése nem nyújt semmilyen védelmet.

Társai azért gyűjtötték össze ezeket a tippeket, hogy úgy takaríthasson meg pénzt, mint ők. Most, hogy birtokában van az általuk megosztott tudásnak, miért ne ossza meg barátaival és családjával? Minél többet tud segíteni nekik megtakarítani, annál jobban lenyűgözik őket, és annál csodálatosabban fogja érezni magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr9416779330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása