Tanácsok az e -mail marketing erejének kihasználásához
2021. október 22. írta: Tumblr Miki

Tanácsok az e -mail marketing erejének kihasználásához

Tanácsok az e -mail marketing erejének kihasználásához

Az e-mail az internet korának egyik legnagyobb találmánya. Egy egyszerű üzenet használatával bárki pillanatok alatt kommunikálhat bárkivel. Ez a szinte azonnali kommunikáció nagyszerű marketingeszközzé teszi. Íme egy kis tanács, amely megmutatja, hogyan hasznosíthatja az e-mailek erejét marketing célokra.

Ne küldjön kéretlen e -maileket. Ha olvasói kéretlen üzeneteket kapnak, előfordulhat, hogy e-mailjeit spamként jelölik meg. Az Ön IP-címe feketelistára kerülhet, ha spamre panaszok érkeznek, és ez a vállalkozásának rossz hírt is okozhat.

Mielőtt e -maileket küldene előfizetőinek, próbálja meg tudatni velük, hogy mit fognak küldeni nekik, és milyen gyakran várhatják el öntől a híreket. Így tudják, mikor várják az e-maileket, és megakadályozhatják, hogy azok automatikusan a spam mappájukba kerüljenek.

Hasznos tippekkel vagy információkkal lássa el ügyfeleit minden marketing hírlevélben. Tekintse a hírlevelet lehetőségnek arra, hogy bemutassa szakterületén szerzett szakértelmét. Ügyfelei jobban megbíznak önben, ha látják, hogy mennyit tud, és nagyobb valószínűséggel vásárolnak Öntől termékeket vagy szolgáltatásokat.

Kerülje a nagyobb e-mail-marketing üzenetek küldését ünnepek idején. Sokan nem férnek hozzá az e-mailjeikhez azokon a napokon, és fennáll a veszélye, hogy figyelmen kívül hagyják őket az ugyanabban az időben érkezett többi között. Természetesen vannak kivételek e szabály alól. Ilyen kivételek lehetnek a Black Friday promóciókat tartalmazó e-mailek vagy más olyan üzenetek, amelyek egy adott ünnepre vonatkoznak.

Használja e-mail marketingjét, hogy ügyfeleit jobban bevonja más promóciós portálokba. Például mindig adjon több módot az olvasóknak, hogy többet megtudjanak arról, miről beszélnek minden e -mailben. Végezzen el minden e-mailt kapcsolatfelvételi adataival és webcímével, bátorítsa őket, hogy osszák meg különleges promóciókat a Facebook "Tetszik" gombjaival, vagy irányítsák őket egy videóra, amely bemutatja, hogyan használhatja a legjobban egy új terméket.

Vegye figyelembe marketinges e-mailjeit, mint webhelye tartalmát és egyéb marketinganyagait. Túl gyakran a vállalkozások túl lazán közelítik meg az e-mail marketingtevékenységüket, és a látszólag apró hibák, mint például a gépelési hibák, aláássák olvasóik felfogását a professzionalizmusukról. Mielőtt e-mailt adna a marketingrotációjához, kérdezze meg magát, hogy ez vásárlásra ösztönözné-e.

Tervezze meg marketinges e-mailjeit úgy, hogy a számítógépeken kívül a mobileszközökön is könnyen olvasható legyen. Egyre többen nézik meg e-mail üzeneteiket mobiltelefonjuk segítségével. Ha az üzenet nehezen olvasható a telefonján, akkor valószínűleg törlődik anélkül, hogy a tartalom elolvasásra kerülne.

Az e-mailek elküldésekor ragadjon meg minden ünnepi alkalmat. Ha ünnep van, próbálja meg az alkalomhoz igazítani e-mailjeit. Az előfizetők nagyon értékelni fogják ezt, és úgy érzik majd, mintha ember lenne, és nem robot. Az ünnepi kedvezmények felajánlása egy másik nagyszerű ötlet, amely az ünnepi témához kapcsolódik.

Előfordulhat, hogy jó ötlet minden elküldött marketinges e-mail egy kis részét arra fordítani, hogy röviden áttekintse, mit várhatnak Öntől az előfizetők. Azzal, hogy bebizonyítja, hogy van terve az e-mailekkel kapcsolatban, és ragaszkodik ahhoz, növelheti olvasói bizalmát, és kevésbé valószínű, hogy belefáradnak az üzeneteibe.

Gyorsaságának és egyszerűségének köszönhetően az e-mail egy nagyszerű találmány, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy kevés idő és erőfeszítés nélkül kommunikáljanak. Ezeknek az attribútumoknak köszönhetően az e-mailek korlátlan marketingpotenciállal rendelkeznek. Remélhetőleg szem előtt tartja a cikk tanácsait, hogy a leghatékonyabb módon tudja használni az e-mail marketinget.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr3116732132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása