Szakértői tanácsok a hatékony videomarketing kampányokról
2021. június 02. írta: Tumblr Miki

Szakértői tanácsok a hatékony videomarketing kampányokról

Szakértői tanácsok a hatékony videomarketing kampányokról

Kiváló új módszereket keres vállalkozásának népszerűsítésére? Nem biztos abban, hogyan lehet a legjobban elérni az online közönséget? Mindkét kérdésre lehet válasz a videomarketing. Ha online videókat használ a termékek és szolgáltatások piacra dobására, a potenciális ügyfelek hatalmas közönségét érheti el.

Használjon olyan eseményeket, mint az expók és a kiállítások a szakértők megkérdezéséhez. Ezután közzéteheti az interjúkat a webhelyén, mint forrás a nézők számára. Tegye fel a közönség által feltett kérdéseket, és próbálja meg minél érdekesebbé tenni az interjút, hogy felhívja a néző figyelmét.

Bár a videóknak önállónak kell lenniük tartalmuk alapján, mégis népszerűsíteni kell őket. Miután feltöltötte a videóit, próbálja népszerűsíteni őket közösségi hálózatokon, hírleveleken, blogokon és hasonlókon keresztül. Időbe telik, amíg a videók szervesen rangsorolódnak a keresőkben, ezért erőfeszítésre van szükségük ahhoz, hogy az emberek tudják, léteznek.

Ha további dimenziót szeretne hozzáadni a videomarketing kampányához, akkor adja meg cége logóját. Ez könnyen megvalósítható úgy, hogy közvetlenül a videóba illeszti a vállalat logójának clip art képét. A kép leggyakoribb elhelyezése vagy a képernyő alján, vagy a videó felső sarkában található.

Videója tartalma király. Ha nem szórakoztató nézni és nagyszerű információkat nyújtani, miért nézné meg bárki? Le kell ülnie, és idejének nagy részét arra kell fordítania, hogy olyan tartalommal álljon elő, amelyet az emberek valóban meg akarnak találni és megnéznek, hogy a videó népszerűvé váljon.

Míg egyetlen videó nagyszerű munkát végezhet, a videók sorozata miatt a nézők visszajönnek. Minden új videót vegye fel onnan, ahol az utolsót abbahagyta, és megtalálja az embereket, hogy visszatérjenek az Ön webhelyére, hogy lássák, mi következik, és akár vásárolhatnak is, amíg várnak.

Ha inspirációt keres, próbálkozzon a YouTube Suggest-tel, hogy megtalálja a kapcsolódó témákat, amelyekről beszélhet. Ez egy olyan ötletfát ad, amelyet akár egyenesen felhasználhat, akár egy téma ötletet kelthet a fejében. Minél több kutatást végez, annál több ötlettel áll elő.

Ha videókat szeretne készíteni arról, hogy a közönségével beszél, ne feledje, hogy a megjelenése és a dikciója fontos. Szánjon időt a hajra, válasszon néhány szép ruhát és sminkeljen. Győződjön meg róla, hogy a világítás az Ön javára működik, és ne habozzon többszörös felvételt készíteni, ha a dikciója nem tökéletes.

A termékismertetők segítik a látogatókat a különböző termékek megismerésében. Ez a típusú videó a legkevésbé használt videomarketing eszköz. Ne csak a termékeire koncentráljon, hanem a termékeit kiegészítő termékekkel kapcsolatos véleményeket is tartalmazzon. Például, ha vállalkozása a samponra szakosodott, végezzen több termékleírást a hajformázó termékekről.

Amikor videókat tesz közzé a WordPress használatával, nézze meg a videó webhelytérkép-bővítményeket, amelyek lehetővé teszik az új videó egyszerű hozzáadását az aktuális videotérképhez. Ilyen webhelytérkép nélkül a Google nem indexeli a videóit, ezért a rájuk néző nézőknek soha nem lesz szerencséjük megtalálni őket.

Próbálja meg hosszabb videóit kisebb részekre vágni. Sok videomarketinges nem veszi figyelembe a közönség figyelmét, ezért túl hosszú videókat készítenek. A legtöbb ember nem néz 10 perces videót egyetlen termékről. Próbáljon meg egy ilyen hosszú videót több darabra bontani, amelyek naponta egyszer kiadhatók.

A videomarketing az egyik legjobb elérhető marketing technika. A legjobb az egészben, hogy bármilyen vállalkozás, legyen az bármilyen kicsi is, kihasználhatja ezt a stratégiát. Amíg olyan videókat hozhat létre, amelyek vonzóak az emberek számára, online népszerűsítheti magát. Az induláshoz használja csak az itt olvasott tanácsokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr8816579872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása