Nézze meg ezeket a nagyszerű iPhone tippeket még ma!
2021. május 07. írta: Tumblr Miki

Nézze meg ezeket a nagyszerű iPhone tippeket még ma!

Nézze meg ezeket a nagyszerű iPhone tippeket még ma!

Van egy iPhone-ja, de kevés ismerete van a használatáról? Gyakran frusztráltnak érzi magát, mert nincs tudása ahhoz, hogy a kívánt módon reagáljon? Ha ez úgy hangzik, mint ön, ne aggódjon! Számos trükköt tanulhat meg az iphone-jához.

Rengeteg zenét tölthet fel az iphone-jára, és egész nap dallamokkal töltheti ki. Kerülje el, hogy a zenelejátszóját és a telefonját is az edzőterembe vigye, és csak vigye el az iPhone-t. Órákig tartó zenét tölthet fel telefonjára, és különféle dalokat könnyedén előhúzhat, ami megkönnyítheti kedvenc zenéinek élvezetét.

Annak érdekében, hogy kihasználhassa az iPhone életének megkönnyítésére való képességét, feltétlenül vizsgálja meg azokat az alkalmazásokat, amelyek a GPS technológiát használják a közeli benzinkutak, élelmiszerboltok és éttermek elhelyezéséhez. Ha így tesz, időt spórolhat minden ügyében, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Vegyen magának képernyővédőt. Azok, akik nem használnak képernyővédőt, fennáll annak a veszélye, hogy karcolódnak a képernyők. A zsebében lévő apró szennyeződések is megkarcolják a képernyőt. Mindig tartsa a telefont képernyővédővel védve.

Ha kedvenc webhelyét egy kicsit gyorsabbá és sokkal könnyebbé szeretné tenni, állítsa be kezdőlapként. Bár ezt nem tudja olyan simán megtenni, mint a Mac Safari programjában, egyetlen extra koppintással egyszerűen elérheti a kívánt oldalt. Adja hozzá az oldalt a könyvjelző listájához, majd ellenőrizze, hogy a lista tetején van-e. Így csak néhány koppintásnyira van a kedvenc oldalától.

Ha iPhone készülékét kedvenc mp3-ok hallgatására használja, használja ezt a trükköt. Ha véletlenszerűen keverne egy másik dalt, egyszerűen finoman rázza meg a telefont  csuklóból. Ez tökéletes azok számára, akik inkább hallgatnak, de nem akarnak megállni és időt szánni egy másik dal kiválasztására.

Ha dolgozik vagy iskolába jár, győződjön meg arról, hogy iPhone-ja rezgésre van állítva, hogy csökkentsék a fennakadás esélyét. Ezt úgy teheti meg, hogy belép a hang szakasz beállításaiba, és bekapcsolja az iPhone be- és kikapcsolását, így praktikus módon fogadhatja az üzeneteket vagy hívásokat.

Ha iPhone-ját használja, és el akarja menteni a megtekintett oldal másolatát, akkor könnyen elkészítheti a képernyőképet. Csak nyomja meg az alvás / ébresztés gombot a home gomb megnyomásával egyidejűleg. A képernyő fehéren villog, és olyan hangot hall, amely hasonló a fényképezőgép hangjához. Ennyi van benne!

Amikor URL-t ír be az iPhone Safari böngészőjébe, a billentyűzet alján lévő ".com" gombot lenyomva tartva megjelenítheti a többi domain utótagot tartalmazó listát. Az egyik kiválasztásához csak csúsztassa végig ujját rajtuk, és engedje el, amikor a megfelelő utótag ki van jelölve.

Ha mindig hiányzik a legjobb fotó a túl sok iPhone gombnyomás miatt, hogy eljusson a kamerához, szokja meg, hogy az iPhone zár képernyőn keresztül hozzáfér a kamerához. Egyszerűen csúsztassa felfelé az ujját a kamera ikonján, és azonnal megnyílik a fotóalkalmazása. Nincs több öt gombnyomás és elvesztegetett másodperc!

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, biztosan láthatja, hogy sok iphone-os csalódásának meglehetősen egyszerű megoldása van. Ha ismeri a megfelelő trükköket, bármi könnyebb. Alkalmazza ezeket a tanult javaslatokat, és máris elsajátíthatja személyes iphone bonyolultságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr4516525586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása