Webdesign tippek, amelyek javíthatják webhelyét
2019. május 01. írta: Tumblr Miki

Webdesign tippek, amelyek javíthatják webhelyét

Webdesign tippek, amelyek javíthatják webhelyét

 

A digitális világ kibontakozásának módja az évek, amikor a web design megismerése az, ami okos. Ha úgy gondolja, hogy a web design egy olyan téma, amelyet be szeretne lépni, akkor lépjen tovább, és olvassa el ezt a cikket, hogy megtanulják, hogyan.

Győződjön meg róla, hogy a szöveg és a háttér megfelelő kontrasztú. Bizonyíték van arra, hogy a fekete háttéren található fehér szöveg a legtöbb ember számára a legkönnyebben olvasható, de más színek jól olvashatók. Ne feledje, hogy a látássérültek nem tudják olvasni a webhelyet, ha a kontraszt rossz. Ellenőrizze, hogy a webhely megfelel-e a különböző kontraszt-szabványoknak a szerszám használatával: http://snook.ca/technical/colour_contrast/colour.html.

Ha grafikákat vagy fotókat készít a webhelyére, győződjön meg róla, hogy a fájl mérete kicsi. Ha a grafika túl nagy, az oldal lassan fog betölteni, és a látogatók elhagyják. Számos ingyenes online vagy ingyenes grafikai programot találhat, amelyek optimalizálják a képeket, mielőtt betöltenék őket a webhelyére.

A felhasználók könnyebben navigálhatnak a webhelyen, ha fix pozíciójú navigációt használnak. Ez lehetővé teszi, hogy lezárja a panelt a navigációhoz, miközben a felhasználók lapozzanak. Szinte mindenki számára előnyös, aki meglátogatja webhelyét.

Kerülje az úgynevezett „rejtett hús navigációt”. Ez magában foglalja a címkézett képek vagy más elemek használatát a webhely navigációjához. Sok esetben a látogatónak a gombok felett kell egérrel látnia, hogy mit csinál. A navigáció a legjobb. Használja a szöveges linkeket az oldal tetején vagy bal oldalán.

Győződjön meg róla, hogy minden weblapja valóban címet tartalmaz, és győződjön meg róla, hogy leíró jellegűek. Meglepő számú weblapot neveznek "névtelen dokumentumnak" vagy "új dokumentumnak". Ez nemcsak megtagadja a látogatóknak egy hasznos információt, hogy emlékezzen a webhelyére, hanem feltétlenül megsemmisíti a SEO-t, mivel a keresőmotorok súlyosan oldalcímeket helyeznek el az oldalak rangsorolásakor.

A webhely tesztelése minden rendelkezésre álló böngészőben egy nagyszerű módja annak, hogy biztosítsa, hogy minden látogató számára tetszés szerint működik. Valami, ami jól működik a Firefoxban, előfordulhat, hogy nem is jelenik meg a számítógép képernyőjén az Internet Explorer vagy a Chrome használatával. Ezért ellenőrizze, hogy az összes oldal megfelelően jelenik-e meg az összes nagy böngészőben, mielőtt webhelye elkezdne élni.

Győződjön meg róla, hogy a látogató könnyen beolvashatja webhelyét. A legtöbb ember nem olvassa el az összes szöveget egy weboldalon; ehelyett érdekes tidbiteket keresnek. Ha jobban bontja a szöveget, és könnyebben szkennelhető, jobban tudsz visszaszerezni a visszatérő olvasókat. Győződjön meg róla, hogy fontos információk kerülnek feltöltésre. Ez jobb élményt nyújt a látogatóknak.

Ha mindig egy olyan témakörben alkalmazza magát, mint a web design, akkor nem lehet problémát okozni, figyelembe véve ezt. A megtanult információk egy része kissé zavarónak tűnhet, de ne feledje, hogy a webes tervezéssel együtt egy kicsit kevésbé zavarosnak kell lennie, és egy kicsit magabiztosabbnak kell lennie, így mindig az új információk keresésére kell törekednie. az arzenál.

a légy, hangya ellen, üzemorvos, üzemorvosi vizsgálat, 19.kerület, munkaalkalmassági vizsgálat, orvosi alkalmassági vizsgálat miből áll, i kerület, egészségügyi alkalmassági vizsgálat miből áll, szőnyegtisztítás árak

a légy hangya ellen üzemorvos üzemorvosi vizsgálat 19.kerület munkaalkalmassági vizsgálat orvosi alkalmassági vizsgálat miből áll i kerület egészségügyi alkalmassági vizsgálat miből áll szőnyegtisztítás áraka légy, hangya ellen, üzemorvos, üzemorvosi vizsgálat, 19.kerület, munkaalkalmassági vizsgálat, orvosi alkalmassági vizsgálat miből áll, i kerület, egészségügyi alkalmassági vizsgálat miből áll, szőnyegtisztítás árak

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr7714797990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása