Top tippek és titkok az ideális masszázshoz
2019. április 23. írta: Tumblr Miki

Top tippek és titkok az ideális masszázshoz

Top tippek és titkok az ideális masszázshoz

 

A masszázs évszázadok óta a relaxáció és az izomfeszültség kiküszöbölése. Ha érdekel a masszázs terápia témakörben való megismerése, akkor a megfelelő cikkhez jöttél. Az internet kemény hely lehet az Ön számára ideális információ megtalálásához. Ez az oka annak, hogy ez a cikk tippeket gyűjtött mind a masszázsokat kapók, mind azok számára, akik megkapják őket.

Az egyik nagy masszázs technikát, amit partnere számára megtehet, úgy neveznek, mint a raking. A gereblyézés azt jelenti, hogy kinyújtod a kezedet, és az ujjhegyek használatával a hátoldal egyik oldalát a gerinc mellett felemeli, miközben a másik oldalával lefelé rake.

Próbáljon pihenni, és ne hagyja, hogy idegei tönkretessék az első masszázsélményt. Ha még soha nem kapott masszázst, úgy érezheti, hogy ezek a módszerek szokatlanok. Ne hagyd, hogy ezek a dolgok megakadályozzák, hogy jó masszázst kapj. Nyugodj meg, és engedd meg, hogy a masszőr megtegye, amit a legjobb.

Masszázs közben győződjön meg arról, hogy használja a hüvelykujját. Ezek nagyszerű és erős helyek lehetnek a kezedben, és nagyszerűek az izmok stimulálására. Ügyeljen arra, hogy ne használja a hüvelykujját túl agresszíven, mivel ez fájdalmas lehet a masszázs címzettjének!

A masszázs egyik egyszerű módja a "gereblyézés" technika alkalmazása. Ez úgy történik, hogy ujjait elterjedt és ujjbegyűjti. Indítsa el a vállrészt, majd mozgassa az ujjait a hátoldalán. Győződjön meg róla, hogy az ujjak nem a gerinc tetején mozognak a gerinc mentén. Míg az egyik keze felfelé mozdul, mozgassa a másikat.

Amikor a lábad fáj, mindenütt fájtál. Szabadítsa el a fájdalmat egy jó lábmasszával, amit tehetsz önmagadban, vagy valaki megteheti. A lábát a hüvelykujjával vonja be a sarok aljától a lábujjakig. Ez a mozgás egyidejűleg a lábadon át kell haladnia.

Ha a baba nehéz időben alszik, próbálja meg a masszázst. A masszázs pihentető és egyszerű minden szülő számára. Csak pihenjen a baba az ölében, és finoman dörzsölje a hátát, a karját, a lábát és a nyakát. Még egy kis olajat is használhat, hogy a masszázs élvezetesebb legyen.

Masszázs elindításakor hozzon létre egy csendes és pihentető környezetet. Amikor a forgalom kívül esik, ki pihenhet? Az üzenet teljes pontja, hogy a hirdetés a lehető legrövidebb legyen. Szükség esetén mozogjon egy olyan területre, amely csendesebb, vagy olyan időre vált, amikor kevesebb zaj van. Ha időt vesz igénybe, hogy gondosan válassza ki a helyét, akkor nagyobb jutalmat kap.

Mint látható, a masszázs megadása vagy megszerzése soha nem egyszerű vagy egyszerű feladat. Bármi lehet a masszőr lerakása vagy az izomfeszültség kialakítása. Ez a cikk a leggyakoribb ötletekről szólt, amelyeket szem előtt kell tartani a masszázsterápiában. Alkalmazzon mindent, amit megtanult az optimális siker érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr114782764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása