Masszázs: a nagy dolgok, amiket meg tud tenni
2019. április 23. írta: Tumblr Miki

Masszázs: a nagy dolgok, amiket meg tud tenni

Masszázs: a nagy dolgok, amiket meg tud tenni

 

Ha valaha is akartál tanulni, hogyan adj egy sokkal jobb masszázst, akkor fontos, hogy folyamatosan olvasd el a cikket. Csodálkozni fogsz az egyszerű változtatásokkal, amik segítenek, hogy kitaláljuk, hogyan használhatod jobban a kezedet a masszázsok során. A partnered is megdöbbent.

Masszázs közben vegye figyelembe egy kis olajat. Az olaj segít könnyebben dörzsölni a kezét a bőrön, és megkönnyíti a masszázs közbeni mélyebb nyomást. A mandulaolaj, az olívaolaj és a babaolaj minden jó választás. Ha szeretné, adjon hozzá egy kis illóolajat, hogy a masszázst illatosítsa.

Különböző emberek élvezik a különböző dolgokat, és ez a masszázsra vonatkozik. A masszázst úgy kell kialakítani, hogy az egy személy pihenjen. Fókuszáljon azon területekre és technikákra, amelyek úgy tűnik, hogy pozitív választ adnak a páciensétől. Kérjen visszajelzést, ha a beteg nem kommunikál arról, amit élvez, vagy sem.

A Petrissage a legjobb módja a stressz enyhítésének és a fájdalom eltűnésének. Ezzel a módszerrel az ujjhegyeit és a hüvelykujját kell használni. Fogj meg egy izomot, és néhány másodpercig nyomd meg, mielőtt egy másik területre lépsz. Többször ugyanazt a területet, amíg a fájdalom eltűnik.

A masszázs egyik egyszerű módja a "gereblyézés" technika alkalmazása. Ez úgy történik, hogy ujjait elterjedt és ujjbegyűjti. Indítsa el a vállrészt, majd mozgassa az ujjait a hátoldalán. Győződjön meg róla, hogy az ujjak nem a gerinc tetején mozognak a gerinc mentén. Míg az egyik keze felfelé mozdul, mozgassa a másikat.

Miután egy masszázst adott valakinek, győződjön meg róla, hogy meleg fürdőt vesz. Ez segít tovább növelni a masszázs hatását és megnyugtatni az izmokat. Miután ez a személy elveszi a fürdőt, érezni fogják, hogy felfrissülnek és lazábbak lesznek, mint valaha az egész életükben.

Győződjön meg róla, hogy a masszázs terapeuta regisztrálva van az Ön állapotában. Ha a masszázs terapeuta nem megfelelően regisztrált és biztosított, akkor fennáll annak a veszélye, hogy elhagyják magukat, ha munkájuk során kárt okoznak Önnek. Ne aggódj, hogy durva vagy, kérjen bizonyítékot, hogy biztos lehet benne, hogy felelősségteljes kezekben vagy.

Amellett, hogy a relaxáció egyik fő forrása, a jó masszázs lehet terápiás forrás. A masszázs gyakran hasznos asztmás gyerekek számára, csökkenti a stresszt és a feszültséget, és megkönnyíti a nyaki izmok feszültségét. A masszázs hatásainak fokozása érdekében teljes terápiás pihenést kell végezni.

Készen állsz arra, hogy használja a tanult információkat? Itt az ideje, hogy elkezdjünk minden olyan információt, amelyet az Ön számára bemutattak. Jól érzi magát, hogy nagyszerű masszázst adhat, és ne feledje, hogy a partnere minden alkalommal köszönetet mond.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr3314782750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása