A Bestbyte cikkmarketing és annak számos előnye az Ön vállalkozása számára.
2021. december 17. írta: Tumblr Miki

A Bestbyte cikkmarketing és annak számos előnye az Ön vállalkozása számára.

A Bestbyte cikkmarketing és annak számos előnye az Ön vállalkozása számára.

Egy informatív cikk megírásának két veszélye van: túl sokat és túl keveset tudni a témáról. Előbbiben túl sok konkrét részletet rakhat ki, elveszítve ezzel az általános olvasó érdeklődését. De ha tényleg nem ismeri a témát, egy intelligens olvasó hamar rájön.

Növelje webhelye keresési rangsorát több belső hivatkozás hozzáadásával. Amikor új tartalmat ad hozzá az oldalhoz, hivatkozzon vissza az előző tartalomra. Például, ha van egy blogja a receptekről, és egy olasz tésztaételt tesz közzé, hivatkozzon vissza egy korábbi, a lasagnáról írt receptre. Amikor ezt megteszi, automatikusan megnöveli a belső forgalmat a webhelyen belül, ami növelheti a rangsorolását.

A blogírás az egyik legjobb új módja vállalkozása marketingjének; egy blog segíthet abban, hogy vezető szerepet töltsön be iparágában. Igyekezzen olyan cikkeket felvenni, amelyek szellemesek, vagy bemutatják vezetői képességeiket. Ügyeljen arra is, hogy az olvasóknak elmondja véleményét az iparágában zajló jelenlegi trendekről. Adjon tippeket és tanácsokat, hogy segítsen ezeknek az ügyfeleknek megalapozott döntéseket hozni.

Tanuljon meg gyorsan cikkeket írni. Amikor megírja az első piszkozatot, csak írja be gondolatait, amilyen gyorsan csak tudja. Az első vázlatnál ne aggódjon túl sokat a helyesírása vagy a nyelvtan miatt. Futtassa le a helyesírás ellenőrzést, és olvassa el a cikket, szükség szerint módosítva. Gyakorlással nagyjából 20 perc alatt jó, rövid cikkeket készíthet.

Szabaduljon meg szószámláló szoftverétől. Írásában összpontosítson alapos magyarázatokra és információkra, és csak a legfontosabbnak talált tartalmat foglalja bele. Ha a cikk hosszabb vagy rövidebb, mint eredetileg tervezte, ez megengedett. Legyen nehéz a tartalom, és a szavak száma nem fog annyira számítani.

Dolgozzon az írásán. Tekintse írási képességét olyan készségnek, amelyet fejleszthet. Minél többet dolgozik cikkírásának csiszolásán, az olvasói annál boldogabbak lesznek az eredményekkel. Gyakorolja az írást olyan dolgokról, amelyeket nem fog közzétenni, hogy lépést tudjon tartani új tehetségeivel.

Nézze meg, hogy a cikk valóban olyan jól folyik-e, mint gondolja. Olvassa el hangosan egy barátja vagy családtagja előtt, hogy tanácsot kapjon. Ha valami nem jól hangzik önnek vagy nekik, akkor lehet, hogy egy kicsit módosítania kell.

Legyen óvatos, amikor úgynevezett "szakértőket" hallgat, akik megélhetésükhöz a Bestbyte cikkek marketinges tanácsaival szolgálnak. Az úgynevezett Bestbyte cikkmarketing szakértők abból származnak, hogy másokat tanítanak a Bestbyte cikkmarketing területéről, nem pedig saját, jövedelmező Bestbyte cikkmarketing kampányaik sikeres végrehajtásából; ez csak valami, amit érdemes szem előtt tartani. Minden, amit meg kell tanítaniuk, nem érvényteleníthető. Csak tartsa szem előtt.

Mivel felmérte az adott magazinban elvárt szakértelem szintjét, amelynek ír, most jó esélye van a sikerre. Érdemes cikkeket írni egyes magazinok számára, amelyek szívesen látják a rendkívül részletes információkat, de olyanok számára is, amelyek csak általános tudásra vágynak. A lényeg, hogy a kiadványhoz igazodjon a specifikum.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr3616786474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása