Legyen jó az e -mail marketingben ezzel a kiváló tanáccsal
2021. augusztus 23. írta: Tumblr Miki

Legyen jó az e -mail marketingben ezzel a kiváló tanáccsal

Legyen jó az e -mail marketingben ezzel a kiváló tanáccsal

A marketing e -mailek hatékony módja lehet az ügyfelekkel való kommunikációnak. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki e -mailjeiből, hatékony tervvel kell rendelkeznie. A cikk javaslatai segítenek létrehozni egy jól működő marketingkampányt. Olvassa el, és fedezze fel, hogyan kezdje el vagy fejlessze technikáit.

Használjon vonzó, személyes stílust, amennyire csak tud e -mailjeiben. Ha olyan e -maileket küld, amelyekkel az olvasó azonosítja magát, akkor azok alkalmasabbak az Ön cégétől való vásárlásra. Például, ha tisztában van azzal, hogy az előfizetők egy csoportja miért csatlakozott a listájához, adja meg ezt az okot az üzenetek között.

Minden e -mailnek egy üzenetet kell tartalmaznia, és világosnak kell lennie. Az e -mailben található információáradattal nagyon könnyen túlterhelt vagy unatkozó olvasót hozhat létre. Építsen egy világos, tömör pontot minden e -mailhez. Ügyfelei örülnek, ha nincs túl sok információjuk.

Maximalizálja az e -mail marketing eredményeit azáltal, hogy biztatja olvasóit, hogy válaszoljanak minden e -mailre. Mindig azonnal olvassa el és válaszoljon ezekre az e -mailekre. A személyes kapcsolat kiépítése minden olvasóval a legjobb módja annak, hogy hűséges ügyfelekké váljanak. Ez is jó módja annak, hogy konkrétabb visszajelzést kapjon erőfeszítéseinek sikeréről.

Fontolja meg a szöveges e -mailek használatát a grafikailag intenzív HTML -e -mailek helyett a kampányban. Lehet, hogy azt gondolja, hogy a grafika jobban vonzza az olvasót, de általában nem így van. Manapság sokan képzik magukat arra, hogy töröljék a sok képeket tartalmazó e -maileket, feltételezve, hogy ezek spamek. Ezenkívül ezek a képek gyakran spamszűrőket indítanak el, ami azt jelenti, hogy az e -mail listáján szereplő személyek soha nem kapják meg üzenetét!

A marketing e -mailek alján helyezzen el egy linket, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyen leiratkozzanak. Ha valaki nem akarja megkapni az üzeneteit, akkor egyszerűbb módja annak, hogy leiratkozzon, és nem a spam mappába kerül. Ezenkívül segít megvédeni hírnevét olyan vállalkozásként, amely tiszteli ügyfeleit.

A marketing e -maileket ugyanúgy vegye figyelembe, mint a webhely tartalmát és más marketing anyagokat. Túl gyakran a vállalkozások túl lazán közelítik meg az e-mail marketingre irányuló erőfeszítéseiket, és a látszólag apró hibák, mint például a gépelési hibák, aláássák olvasóik felfogását a professzionalizmusukról. Mielőtt hozzáadna egy e -mailt a marketing rotációjához, kérdezze meg magától, hogy ez inspirál -e vásárlásra.

Tegye könnyebbé az emberek leiratkozását a listáról. Ez kontra produktívnak tűnhet, mivel nem szeretné, ha ügyfelei elveszítenék érdeklődésüket és távoznának. Ha azonban ügyfeleit már nem érdeklik a hírlevelek, akkor bosszankodhatnak, ha nem tudnak egyszerűen leiratkozni. Adjon meg egy nagy gombot vagy linket, hogy az érdeklődést elvesztett ügyfelek kiterjedt keresés nélkül megtalálhassák.

Figyeljen az előfizetői bázison belüli demográfiai adatokra. Tekintse meg, hogy milyen tartalom és linkek érdekelték a közönség egy bizonyos szegmensét, majd kövessen új e -mailt az adott alcsoporthoz. A válaszrátának növekedése a felső réteg lefejtése miatt valóban meglepő, de elragadó módon.

Az előfizetőknek nemcsak a leiratkozás egyszerű módja, hanem annak azonnali hatályba lépése is biztosítandó. Ha e -maileket kap öntől, miután leiratkoztak, a címzettek negatív benyomást keltenek önről, és károsítják a velük való jövőbeni kapcsolatokat. A leiratkozási kérelmeket azonnal dolgozza fel.

Amint láthatja, számos módja van a marketing e -mailek tartalmának és minőségének javítására. Az ebben a cikkben található technikák és tippek felhasználásával javíthatja vállalkozását. A következő kampányban elkezdheti végrehajtani őket. Örülni fog az eredményeknek, amelyeket ezek a tippek segítenek létrehozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tumblrindex.blog.hu/api/trackback/id/tr8916668348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása